Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κυβέρνηση και Προβόπουλος «απέκρυψαν» έγγραφα του ΔΝΤ πριν από το Μνημόνιο!


Την ύπαρξη εγγράφου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, χρονολογούμενου από τις 29 Μαρτίου 2010, με αποδέκτη το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο, στο οποίο υπογραμμιζόταν πως το Μνημόνιο θα επέφερε βαθιά ύφεση, που θα δοκίμαζε τον κοινωνικό ιστό και δεν θα υλοποιούταν, αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. 


"΄Έρχεται πόλεμος στη περιοχή της Μεσογείου". Ποιοι ανησυχούν


Την έντονη ανησυχία της για τις εξελίξεις στην περιοχή μας εκρφράζει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα,η οποία σημειώνει ότι όλα δείχνουν πόλεμο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της το πιο ανησυχητικό είναι ότι η κυβέρνηση δείχνει χαμένη μόνο στα μνημονιακά της ενδιαφέροντα ,χωρίς να ασχολείται μ΄ αυτά τα μεγάλα και σοβαρά θέματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:


Ελληνική πρωτιά σε διαγωνισμό λογισμικού στην Ιαπωνία


Την πρώτη θέση κατέλαβαν ερευνητές του Ινστιτούτου Πληροφορικής (ΙΠ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στο διεθνή διαγωνισμό λογισμικού «Gesture Recognition Challenge» στην Ιαπωνία. Οι ερευνητές διακρίθηκαν για την εργασία τους με τίτλο «Giving a hand to Kinect», που αναφέρεται σε λογισμικό που έχουν αναπτύξει στον τομέα της Υπολογιστικής Όρασης.


Σημεία και τέρατα στo Eurogroup !!! Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση για την Ελλάδα, την οποία δεν δημοσίευσε ... κανείς!


Το πρώτο μέρος μιας σειράς άρθρων για το τι συνέβη στο Εurogroup, τι αποφάσισαν και τι μας περιμένει από τις αποφάσεις τις οποίες ελήφθησαν εκεί! Αναλύουμε ολόκληρη του Eurogroup την απόφαση η οποία περιέχει σημεία και τέρατα και αποκαλύπτουμε ότι κρύβει στο πίσω μέρος της!


Όλοι μαζί υπογράφουμε για την προάσπιση της ελληνικής γλώσσας


Παρακαλούνται όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην προάσπιση της ελληνικής γλώσσας και την απόσυρση του βιβλίου της γραμματικής της Ε' και ΣΤ'  τάξης δημοτικού, να υπογράψουν, συμπληρώνοντας την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας.


Pulpit rock
back to top ;