Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Ανάβουμε Το Φιτίλι Με Στοιχεία Φωτιά Που Θα Τινάξει Το “Σύστημα” Στον Αέρα..!

Οι Έλληνες έχουμε δεχτεί τα 4 τελευταία χρόνια μία τελείως άδικη όσο και πρωτοφανή επίθεση.
Η επίθεση είναι ολομέτωπη και μας έχει οδηγήσει αναμφισβήτητα σε μία πολυεπίπεδη κρίση. Είναι επίθεση κατά της ελληνικής μας γλώσσας, κατά της ελληνικής μας ιστορίας, κατά του ελληνικού πολιτισμού, κατά της ελληνικής οικονομίας, κατά της ελληνικής θρησκείας, κατά της εθνικής μας ταυτότητας και κατά της εθνικής μας κυριαρχίας.

Δεχθήκαμε ακόμα βίαιες προσαρμογές και έναν άδικο διεθνή εξευτελισμό και λεκτική κακοποίηση, από ανθελληνικά ξένα κέντρα τύπου και ξένες κυβερνήσεις.

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς: ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ;

Δεν υπάρχει κανένα κράτος και κανένα έθνος, που να έχει δεχτεί τέτοια επίθεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει και κανένα κράτος και κανένα έθνος όμως, που θα είχε αντέξει μία τέτοια επίθεση.
Και η Ελλάδα αντιστάθηκε, άντεξε και αντέχει, δείχνοντας ότι έχουμε σαν λαός αστείρευτα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Γιατί μόνο με την δύναμη της ψυχής αντιμετωπίζεται μια τέτοια πρωτόγνωρη επίθεση.

Και η αντοχή μας τους ανάγκασε όλους, να βγάλουν τις μάσκες και να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο, όλοι οι “φίλοι” και οι εταίροι.
Γεμίσαμε και εντός της χώρας, από ανθέλληνες και μισέλληνες, που βρίζουν την Ελλάδα και επιτίθονται και αυτοί, στον πολιτισμό, στην ιστορία και την θρησκεία μας.

Είναι οι φωνές όλων των Ρεπούς(τ)ηδων, των Πάγκαλων, των Μπίστηδων, των άθεων και πούστηδων δημάρχων, των διεφθαρμένων και κάθε λογής διεστραμμένων, πόρνων, πισωγλέντηδων, παιδεραστών, νεκρόφιλων, κτηνοβατών.
Είναι φωνές που ακούγονται από τον Άδη και τον κάτω κόσμο. Είναι οι φωνές από τα κατακάθια της κοινωνίας και τα αποκαΐδια της ζωής. Είναι οι φωνές που επιτίθονται σε όσους εκφράζουν τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων.
Και με την ανοχή μας φθάσαμε στο σημείο, να “Φωνάζει ο κλεφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Την ανοχή και την υπομονή μας όμως, την εξέλαβαν ως αδυναμία. Αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της.
Και η απάντηση, την ώρα της.

ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.Σίγουρα αυτά που λέτε, εκφράζουν έναν κόσμο. Εκφράζουν τον κάτω κόσμο σας. ΓΥΡΙΣΤΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ.ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΕΔΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ήρθε η ώρα να μιλήσω και σε όλους αυτούς τους υπανάπτυκτους πιθηκάνθρωπους της Βόρειας Ευρώπης, που είχαν το θράσος και την αναίδεια τόσα χρόνια να βρίζουν τη γενέτειρα του τωρινού στοιχειώδους πολιτισμού τους, γιατί πολιτισμό δεν είχαν ποτέ. Να μιλήσω σε αυτούς που ξέχασαν, ότι όταν οι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνα, αυτοί μούγκριζαν πάνω στα δέντρα. Να μιλήσω σε αυτούς που ξέχασαν ότι και το όνομα Ευρώπη είναι ελληνικό. Να μιλήσω σε αυτούς τους εξελιγμένους πιθήκους του Δαρβίνου, που μέχρι το 1850 μ.Χ. οι βασιλιάδες τους στα ανάκτορα, αφόδευαν εκεί που κοιμόντουσαν, όταν οι Έλληνες είχαν αποχετευτικά δίκτυα χιλιάδες χρόνια πριν.
Ελπίζω πως σήμερα αυτοί οι “ανεπτυγμένοι” θα έχουν διδαχτεί κάτι από τον τρόπο ζωής των Ελλήνων και θα χρησιμοποιούν διαφορετικά δωμάτια για να αφοδεύουν.

Σε αυτούς θα μιλήσω. Στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον Όλι Ρεν και σε όλα τα αχάριστα και ανώμαλα ανθρωποειδή του “ισχυρού” Βορρά, που είχαν την αναίδεια και το θράσος, να καθυβρίζουν τους Έλληνες και την Ελλάδα, που είναι η μάνα και η γενέτειρα όλων των ανθρώπινων αξιών, της Δημοκρατίας, του Ολυμπισμού, της φιλοσοφίας και όλων των επιστημών.
Ακούστε λοιπόν υπανάπτυκτοι πιθηκάνθρωποι, που μέχρι και σήμερα τρώτε και κλάνετε. Ακούστε οι απόγονοι του κλέφτη Έλγιν. Ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε, γιατί τώρα μιλάει Έλληνας. Αν και έχω τη βεβαιότητα, ότι η νοημοσύνη σας δεν φτάνει για να καταλάβετε τι λέω.
Τόσα χρόνια που βρίζετε την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, θα ήταν καλύτερα να ασχολείστε με τις χώρες σας και με την ασφάλεια και την υγεία του λαού σας, γιατί εσείς βρίζετε την Ελλάδα, αλλά οι δικές σας οι χώρες είναι “mpoyrdela”.
Γιατί όσο εσείς βρε ανίκανοι χαμογελάτε και ποζάρετε για φωτογραφίες στα Eurogroup και σε συνόδους που τις λέτε και “κορυφής”, ενώ θα έπρεπε να τις λέτε συνόδους καθυστερημένων, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει τις χώρες σας “οίκους ανοχής” και μπαινοβγαίνουν, όσο και όποτε θέλουν, για να ικανοποιούνται με σας τις καθυστερημένες “ιερόδουλες”.

Γι’ αυτό σταματήστε να μας το παίζετε “ηγεμόνες” της Ευρώπης και ελάτε να φτιάξετε στους Έλληνες κανα καφέ. Γιατί δεν είσαστε κυβερνήσεις, αλλά “καφενεία”. Αυτό μπορείτε να κάνετε ως πράξη ευχαριστίας προς τους Έλληνες, που σας άνοιξαν τα μάτια.
Αυτά που θα σας δείξω είναι μέσα στις χώρες σας ολόκληρες περιοχές και εργοστάσια “φαντάσματα”. Είναι αυτόματες δορυφορικές εγκαταστάσεις μετασχηματισμού και ενίσχυσης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ELF (Extremely Low Frequency)= Εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες.
Αν δεν γνωρίζεται τίποτα από αυτά που λέω, καθώς και τις συνέπειες και τις επιπτώσεις τους πάνω στους ανθρώπους, να ψάξετε να τις διαβάσετε, γιατί δεν έχω χρόνο για ιδιαίτερα.

Αυτό που θα σας πω μόνο είναι το εξής. Στα σημεία του ηλεκτρικού μετασχηματισμού του κύματος, αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες άνω των 500 βαθμών. Οι εγκαταστάσεις αυτές είναι βαριάς τσιμεντένιας κατασκευής και εξαιρετικά πυράντοχες. Διαθέτουν πολύ ισχυρό εξαερισμό και ψύξη. Αλλά η φωτιά είναι ένα στοιχείο της φύσης που δεν ελέγχεται και κάποια στιγμή ξεφεύγει.
Όταν ξεφεύγει, το βλέπουμε.

Επειδή όμως εσείς έχετε μεγάλη στραβομάρα, σας τις δείχνω. Και δίνω και τις γεωγραφικές τους συντεταγμένες. Ελπίζω κάποιος στην χώρα σας να ξέρει να τις διαβάζει, αλλιώς καλέστε Έλληνες να σας δείξουν. Ακολουθώντας τα καλώδια και το δορυφορικό σήμα αυτών των εγκαταστάσεων, θα βρείτε και τις υπόλοιπες.
Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας και ενεργήστε προς όφελος του λαού σας. Και μην αισθάνεστε καμία υποχρέωση. Είναι υποχρέωση και καθήκον των Ελλήνων να ανοίγουμε τα μάτια των τυφλών και το κάνουμε ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.Το διαβάσαμε από εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

back to top ;