Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σκάνδαλο! 600 εκατ. ευρώ άρπαξε η μεγαλοεταιρεία της Μέρκελ ''Χόχτιφ'' από το ΦΠΑ και οι γερμανοτσολιάδες κυνηγάνε τα περίπτερα που ''φοροδιαφεύγουν''



Κυνηγάνε για φυλακή τους Ελληνες που χρωστάνε 5.000 ευρώ και για τα 600 εκατ. που μας χρωστάει η μεγαλοεταιρεία της Μέρκελ και η “τρόικα” τσιμουδιά …

Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά εκατομμύρια για τις μέρες που ζούμε, όπου ο κόσμος ζητιανεύει. Όμως τα λεφτά, όπως και ό,τι αναπνέει στη χώρα μας, ανήκουν μόνο στους Γερμανούς.

Πάνω από 600.000.000 ευρώ χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» που ανήκει στον γερμανικό κολοσσό Χόχτιφ από ΦΠΑ που έχει εισπράξει από το 2001 και συνεχίζει να εισπράττει μέχρι σήμερα αλλάαρνείται να τα καταβάλλει παρότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους τρεις φορές έχει απορρίψει τις προσφυγές της, κρίνοντας ότι υποχρεούται να τα πληρώσει.

Το καλό το παλικάρι όμως ξέρει και άλλα…

Διάσκεψη για τους ψεκασμούς στο Ευρωκοινοβούλιο - Ακόμα πιστεύετε ότι πρόκειται για συνωμοσία;


Διήμερη διάσκεψη με τίτλο «Πέρα από τις θεωρίες περί κλιματικής αλλαγής - Κοινωνία των πολιτών εναντίον γεωμηχανικής» πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 8 και 9 Απριλίου. Την πρώτη ημέρα προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «Γιατί στον Κόσμο Ψεκάζουν;» του Αμερικανού σκηνοθέτη Μάικελ Μέρφυ (Michael Murphy). Την επομένη πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης και η διάσκεψη έκλεισε με συνέντευξη Τύπου σε διεθνή ΜΜΕ.


ΕΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Πρώην Σμηναγός των ΗΠΑ αποκαλύπτει:
Pulpit rock
back to top ;