Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Aρχισέ η πλύση εγκεφάλου από όλες της μούφες δημοσκοπής υπέρ της συναίνεσης

Με μοναδικό σκοπό να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν ολοι την Ελλάδα!
Στην πανελλαδική έρευνα που παρουσιαζει το «Εθνος της Κυριακής» οι πολίτες δείχνουν με ωριμότητα να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και δεν είναι τυχαίο ότι για την επίτευξη της συναίνεσης ζητούν ακόμη... και αποδοχή εκ μέρους του κ. Γ. Παπανδρέου προτάσεων που έχει καταθέσει στο πλαίσιο του Ζαππείου 2 ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς.


Από την έρευνα προκύπτουν όμως ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία για τις εσωτερικές ισορροπίες στο κυβερνών κόμμα αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, καθώς και για τον τρόπο που οι ψηφοφόροι των δυο μεγάλων κομμάτων αντιμετωπίζουν τις δυο διαφορετικές προτάσεις για έξοδο από την κρίση.
 Το 62,8% των ερωτηθέντων απαντά θετικά στο ερώτημα εάν «λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της χώρας πιστεύουν ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για συναίνεση των μεγάλων κομμάτων», με το 32,2% να διαφωνεί και το 5% να μην απαντά. Από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ (εκλογές 2009) το 75,4% υποστηρίζει την επιδίωξη της συναίνεσης, στην οποία συμφωνεί το 55,9% των ψηφοφόρων της ΝΔ έναντι του 39,4% που απορρίπτουν τη συναίνεση, δίνοντας μια εικόνα διχασμού στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;