Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο κυριος της φωτογραφίας κατάστρεψε την πατρίδα μας.


Γράφει o Vaggeli Mastakounaς

Πόσες φορές να πιαστεί κανένας ψεύτης χρειάζεται για να αποδειχτεί ότι είναι; Oι Εβραίοι λένε μόνο μία. Εμείς οι Ελληνες σαν περισσότερο μυστικιστες – αυτο μας κατέστρεψε και σαν χώρα - θα ρωταγαμε, πόσες φορές έχει πεί την αλήθεια; H απάντηση ειναι καμμία. Και ειναι βλακας γιατι δεν το χρειαζοταν... Και ενας βλακας στη θεση αυτή ειναι επικίνδυνος.
Υπόγειες διαδρομές έκανε το χρέος μέχρι να έρθει το αντισυνταγματικό μνημόνιο και το επίσημο τέλος της Ελληνικής Δημοκρατίας ως συστήματος διακυβέρνησης της χωρας που....καθημερινα με χειρουργικη τεχνη διαλυεται.



Οι δύο τελευταιες και πιό σημαντικες στάσεις του ελληνικού χρέους ειναι η προσυμφωνία με το Στρος-Κάν και η δεύτερη η συστηματική υπερχρέωση της χωρας μεσα από τη μεταβολή Τ+3 σε Τ+10 με παράλληλη ενεργοποίηση της αγοράς μέσα από κυβερνητικες ανακοινωσεις που γινόντουσαν στο σωστο timing. Το Τ+3 σε Τ+10 δεν ειναι μια υπόθεση που εχει κλείσει. Διότι αυτή έφερε την ταχεια υπερχρεωση της χωρας που οδήγησε στο αντισυνταγματικό μνημόνιο. Δεν με ενδιαφερει τι λέει ο καθε Μήτσος.

Η κυβερνηση εκπροσωπει τον Ελληνικό λαό εφόσον τηρει το σύνταγμα, διότι με αυτό εκλεχτηκε. Συνεπως απο τη στιγμη που συμφωνησε το επαίσχυντο και αντισυνταγματικό μνημόνιο και πριν ακόμη παράνομα το υπογραψει δεν εκπροσωπει κανενα. Πιστευω οτι πρεπει να υπαρξει δίκη όλων των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν ή ακόμη συμμετείχαν στην υπογραφη του μνημονίου. Κανεις δεν μας εκπροσωπει πλέον. Δεν υπάρχουν.


ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;