Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Και στην Αργεντινή κλείσιμο ιστολογίων από την Google , κατόπιν δικαστικών αποφάσεων μάλιστα...

Δικαστής, υπηρέτης του σιωνισμού, «διέταξε» την Google να καταργήσει τα sites (blogs) εκείνα, που συμπεριφέρονται …»αντισημιτικά»!!!!

Με αφορμή το Μπλοκάρισμα του ιστολογίου «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» του «Διηνέκης», έκανα μια βόλτα και διαπίστωσα, ότι τις τελευταίες μέρες, έχουμε νέα Googleκή χολέρα και εκτεταμένο ιντερνετικό μολυσματικό σάρκωμα, που οδηγεί σε κλείσιμο πολλών ιστολογίων που λειτουργούν στην πλατφόρμα Google.
Συνεχίζοντας τη βόλτα στα στενοσόκακα της κακόφημης Google, βρήκα κι’ άλλα μολυσματικά απόβλητα, που φτάνουν μέχρι την μακρινή Αργεντινή!!!! Διαβάστε τι γράφει το εβραϊκό σάϊτ για έναν νεοναζί δικαστή, υπηρέτη του διεθνούς σιωνισμού»


Μπουένος Άιρες, Αργεντινή (JTA) -
Ένα δικαστήριο στο Μπουένος Άιρες διέταξε τη Google να σταματήσει τους χρήστες εκείνους που ιδρύουν «αντισημιτικές» και «ρατσιστικές» ιστοσελίδες.
Η διαταγή εκδόθηκε στις 17 Μαΐου και πάρθηκε, μετά από καταγγελία που υπέβαλαν πολλές εβραϊκές οργανώσεις. Η απόφαση ήρθε σχετικά ταυτόχρονα με την Παγκόσμια Ημέρα του Διαδικτύου.
Το δικαστήριο διέταξε την Google να αποσύρει περίπου 76 δικτυακούς τόπους που περιγράφονται στην καταγγελία ως «προβάλουν σημαντικές διακρίσεις», συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που αρνούνται το Ολοκαύτωμα. Ο Δικαστής Carlos Molina Portela, διέταξε επίσης, ότι πρέπει να αφαιρεθούν όλες εκείνες οι διαφημίσεις με αντίστοιχο περιεχόμενο από τις ιστοσελίδες αυτές.
Το αίτημα για την έκδοση αυτής της διαταγής, ετοίμασε η «Observatorio Web», για μια κοινή πρωτοβουλία της «DAIA», της πολιτικής οργάνωσης ομπρέλας, της εβραϊκής κοινότητας της Αργεντινής, το εβραϊκό κογκρέσο της Λατινικής Αμερικής και το εβραϊκό κοινοτικό κέντρο «AMIA», που ανέπτυξαν κοινή δραστηριότητα, για την καταπολέμηση των «διακρίσεων» στον παγκόσμιο ιστό.
Τον Δεκέμβριο του 2010, μετά τη δημόσια καταγγελία της «Observatorio Web» κατά της Google, για την ίδρυση των «αντισημιτικών» και «ρατσιστικών» ιστοσελίδων, η εταιρεία έγραψε στο blog της για τη Λατινική Αμερική: «Η Google έχει δεσμευτεί και λειτουργεί σε όλες τις χώρες στις οποίες έχει παρουσία, όπως η Αργεντινή, για την αποτροπή της διάδοσης των βίαιων ή ρατσιστικού περιεχομένου. Αυτό δεν πρόκειται να εμποδίσει την εμφάνιση ομάδων ή οργανώσεων, που επιθυμούν να διαδόσουν τις διάφορες πολιτικές τους ή οι οποίες έχουν πιο περιορισμένα κριτήρια της ελευθερίας του λόγου».
Ο Alfredo Neuburger, μια πολιτική σύμβουλος εβραϊκής οργάνωσης «DAIA», είπε στην JTA της Ιερουσαλήμ: «Η ταξική δράση που ανέλαβε η διεύθυνση νομικών υποθέσεων της «DAIA» κατά της Google, είναι πρωτοφανής και η ταχεία απόφαση του δικαστηρίου έχει σημαντικές επιπτώσεις στον παγκόσμιο αγώνα κατά του αντισημιτισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;