Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Έλληνες πείτε "ΟΧΙ"! (video)


Ξένοι δημοσιογράφοι, οικονομικοί αναλυτές και πολιτικοί αναγνωρίζουν το αυτονόητο "ΟΧΙ" που θα έπρεπε να έχουμε πει ήδη, αντί να καμώνονται τους "νικητές" αυτοί που φορτώνουν στις πλάτες μας ακόμη μεγαλύτερα χρέη και ακόμη μεγαλύτερες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις...

Άγνωστο το πότε θα πούμε πως φτάνει τόσο. Άγνωστο αν θα μπορέσουμε να μείνουμε ενωμένοι και συμφιλιωμένοι, αφού ακόμη και σε καθημερινό-τοπικό επίπεδο δε χάνουμε την ευκαιρία να λειτουργούμε εγωιστικά και ατομικιστικά και όχι συλλογικά. Ειδικά η ύπαρξη κομματικών "δαχτύλων" στα τοπικά τόσο μικρών κοινωνιών σαν τη δική μας, κάνουν ολοφάνερο το ρόλο του "κομματιάσματος", της διχόνοιας και της στενομυαλιάς που μας κυβερνά.



Ωστόσο στο παρακάτω βίντεο ο γνωστός Άλεξ Τζόουνς του infowars μιλά ακριβώς για τους λόγους που η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να πει το "ΟΧΙ" της.








Όλοι μας γνωρίζουμε που μας οδηγεί η σημερινή "στρατηγική". Όλοι μας γνωρίζουμε λίγο πολύ τι μας περιμένει και μπορούμε να φανταστούμε τη συνέχεια...
Το θέμα είναι πως στην πλειοψηφία μας έχουμε μείνει δίχως εναλλακτικά σχέδια για το μέλλον. Ξεχάσαμε να κάνουμε τα δικά μας σχέδια και απλά υπομένουμε τα σχέδια άλλων.
Καιρός να αλλάξουμε ρότα.

Kαιρός να σκεφτούμε σαν Έλληνες και όχι σαν ραγιάδες των Ευρωπαίων...

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;