Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τραγωδία με νεκρό & αγνοούμενο στη θαλάσσια περιοχή της Σητείας

Τραγική κατάληξη είχε το διήμερο ψάρεμα για τρεις άνδρες από τη Σητεία. Ο αγαπημένος τόπος για ψάρεμα έγινε ο υγρός τάφος για έναν 49χρονο, αγνοείται ένας 51χρονος, ενώ από θαύμα σώθηκε ένας 27χρονος.

Περίπου στις 21.00 το βράδυ της Τρίτης ένα ρυμουλκό εντόπισε σε βραχονησίδα στο σύμπλεγμα των Διονυσάδων, 9 μίλια ΒΑ της Σητείας, έναν 27χρονο άνδρα, ο οποίος περισυνελέγη σε κακή κατάσταση. 
Ο ίδιος είπε ότι μαζί με άλλα δύο άτομα είχαν πάει για ψάρεμα, και κατευθύνονταν προς τις Διονυσάδες. Ξαφνικά, περίπου στις 09.00 το πρωί της Δευτέρας, λόγω ισχυρού κυματισμού, η βάρκα στην οποία επέβαιναν, άρχισε να "μπάζει" νερά, με αποτέλεσμα και οι τρεις να βρεθούν στη θάλασσα.

Οι τρεις άνδρες από τη Σητεία προσπάθησαν να κολυμπήσουν ως τις Διονυσάδες, ωστόσο σύντομα οι δυνάμεις τους τους εγκατέλειψαν.

Σε κοντινή απόσταση στη θαλάσσια περιοχή της Σητείας βρέθηκε νεκρός ο δεύτερος επιβάτης της βάρκας, ηλικίας 49 ετών, ενώ αγνοείται ως αυτή την ώρα ένας 51χρονος. Για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 49χρονου θα δώσει απαντήσεις η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χτυπημένος, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε στα βράχια.

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από 8 σκάφη του λιμενικού και ιδιωτών, αλλά και στρατιωτικό ελικόπτερο που έχει σηκωθεί από τη Σαντορίνη.

Πηγή : Creta live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;