Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο!


Κάποιοι  διαρεουν την πληροφορία πως η ελληνική Δικαιοσύνη δια μέσου της  Εισαγγελίας  του Αρείου Πάγου, κινείται εναντίον του πρώην πρωθυπουργού  Γ. Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, για ψευδή στοιχεία με τα οποία προσέφυγε η χώρα μας στο ΔΝΤ.

Εμείς παρακολουθούμε στενά το θέμα και επειδή είμαστε απ’ τη μερίδα των ελλήνων που θα χειροκροτήσουμε  πρώτοι μια τέτοια ενέργεια που όμως θα τελεσφορήσει κι όχι να μείνει στα χαρτιά. Αλλα θα είμαστε κι απ’ τους πρώτους που θα τρέξουμε να πατήσουμε σκανδάλες στο Γουδή ή να  σφίξουμε τις θηλειές στους λαιμούς των δωσίλογων και των προδοτών.


Θα ειμαστε βέβαια κι απ’ τους πρώτους που θα σας πληροφορήσουμε για την ευτυχή έκβαση τέτοιων διαδικασιών και ενεργειών, προκειμένου  η αλητοπαρέα  αυτή, που έφερε την Ελλάδα  και τους Ελληνες  στο χείλος του οικονομικού γκρεμού και της ολικής συμφοράς των περισσότερων νοικοκυριών, να λογοδοτήσει, να δικαστεί δίκαια και εν τέλει να πληρώσει για όλα αυτά!!!


Ελπίζουμε ότι η πολιτική τους ζωή μετράει μέρες και πως υπάρχουν λεβέντες πολιτικοί ή και στρατιωτικοί αν χρειαστεί, που θ’ αναλάβουν τα ηνία αυτής της ταλαιπωρημένης πατρίδας και που βεβαια θα οδηγήσουν αυτά τα τέρατα (που μας έκαναν να σκεφτόμαστε ακόμα και την αυτοκτονία), στις φυλακές ,στα μπουντρούμια, ακόμα και στις δημόσιες κρεμάλες,όπως τον  Σαντάμ …


http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;