Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !


Κέρκυρα, 29/8/12

Το "διαίρει και βασίλευε" το οποίο και οι κοσμοκράτορες εφάρμοσαν παλιότερα στην περίπτωση της Σερβίας και προσφάτως στις περιπτώσεις των Αραβικών χωρών (Τυνησία, Αίγυπτος, Λιβύη, και τώρα στη Συρία) σε λίγο καιρό καθώς φαίνεται θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα.
Αφού είδαν πως τελικά δεν τους "βγήκε" σύρραξη με το δίλημμα μεταξύ "μνημονίου - αντιμνημονίου" και "ευρωπαϊστών - λόμπι της δραχμής", εφευρίσκουν από το πουθενά νέες αιτίες πόλωσης και εθνικού διχασμού.

Οι δυο νέες παρατάξεις είναι οι....


"ρατσιστές" και οι "αντιρατσιστές".
Οι μεν πρώτοι να λένε πως πρέπει να "ξεβρωμίσει ο τόπος" και να πετάξουμε τους λαθρομετανάστες στον "Καιάδα", και οι δε δεύτεροι να λένε πως πρέπει να είμαστε "ανθρωπιστές" και ένα σωρό εξωφρενικές βλακείες.
Άραγε είναι σύμπτωση το φαινόμενο της αύξησης της εκλογικής δύναμης τόσο των "εθνικιστών" της Χρυσής Αυγής, όσο και των "ευαισθητούληδων" του ΣΥΡΙΖΑ και της λοιπής εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ;
Διχάζουν το Λαό στα δυο, είτε εκμεταλλεύομενοι το αίσθημα οργής λόγω της ανυπόφορης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, είτε εκμεταλλεύομενοι τον ανθρωπισμό !

Και εδώ επίσης φαίνεται το γιατί άφησαν να μπουν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) λαθρομεταναστών.
Τα κατακάθια και αποβράσματα όλων των ισλαμικών χωρών αραδιάστηκαν στην Ελλάδα για να παίξουν το ρόλο του "μήλου της έριδος" ανάμεσα στους  Έλληνες.
Για να πολεμήσουν στο πλευρό των αναρχικών και ακροαριστερών κατσαπλιάδων, απέναντι στους "υπερασπιστές" της χώρας.

Θα προσπαθήσουν λοιπόν οι υπερατλαντικοί "σωτήρες", να μας εξοντώσουν με εμφύλιο και όσο εμείς σφαζόμαστε μεταξύ μας αυτοί θα αρπάξουν και τα τελευταία ίχνη της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας και τις πλούσιες πλουτοπαραγωγικές πηγές μας !

Συνέλληνα, την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές στριφογυρίζει στο μυαλό μου η σκηνή από την ταινία "Ψυχή Βαθιά" με τη φράση του αξέχαστου Θανάση Βέγγου: "Δεν είναι πόλεμος ετούτο που μας βρήκε... ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ !  Έλληνες να ντουφεκάνε Έλληνες ;"
Μην παίξεις το παιχνίδι τους !!!

Βασίλης Πανδής
enomenoi-ellines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;