Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η αφύπνιση

Η αφύπνιση είναι η διαδικασία κατά την οποία το ατομο γνωρίζει πλέον την ΑΛΗΘΕΙΑ για όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν στον πλανήτη.

Αφύπνιση σημαίνει να φτάσει στην ΑΛΗΘΕΙΑ που σημαίνει το τέλος της ΛΗΘΗΣ του. (Α-ΛΗΘΕΙΑ). 

Οι εξουσιαστές του δώσανε ψευδείς πληροφορίες για να δημιουργήσει την εικόνα για τον κόσμο που οι ίδιοι ήθελαν να πιστεύει. Του έκαναν πλύση εγκεφάλου για να μπορέσουν να ελέγχουν τον εγκέφαλο του και κατά συνέπεια τη συμπεριφορά του. 

Δημιούργησαν μια φούσκα από δόγματα και ψευδείς πληροφορίες μέσα στην οποία αντλεί πληροφορίες και διαμορφώνει την άποψη του για όλα αυτά που συμβαίνουν. 

Για να καταφέρει να αφυπνιστεί, πρέπει να σπάσει τη φούσκα της άγνοιας που τον περιβάλλει. 


Πρέπει να πάψει να αναζητά την αλήθεια μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους ανθρώπους που είναι πιόνια και ελέγχονται από τους εξουσιαστές του. 

Τα τηλεοπτικά κανάλια, οι εφημερίδες, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και τα περιοδικά χρηματοδοτούνται από αυτούς άρα μέσω αυτών των μέσων προωθούν τα ψέματα τους και χειραγωγούν το μυαλό σου. Προωθούν σε όλα τα πόστα τα δικά τους άτομα, που επηρεάζουν τη κοινή γνώμη, για να προωθούν και να δικαιολογούν τις σκοπιμότητες τους. 

Σε αυτά τα άτομα προσφέρουν υποστήριξη, διακρίσεις, διευκολύνσεις και χρηματικό πλούτο για να μπορέσουν να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. 

Όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη και επηρεάζει τη κοινή γνώμη θεωρείται θανάσιμη απειλή και όλο το σύστημα ενώνεται για να τον απομακρύνει και να τον εξοντώσει. 

Με την ανάπτυξη του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης τα άτομα είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις γνώσεις και τις πληροφορίες τους με μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Έτσι οι πρώτοι άνθρωποι άρχισαν να αφυπνίζονται δηλαδή να φτάνουνε στη πηγή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και να συνειδητοποιούν τι ακριβώς συμβαίνει γύρω τους. Με τη σειρά τους άρχισαν να αφυπνίζουν το περιβάλλον τους. 

Η αφύπνιση εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς γι αυτό και οι εξουσιαστές σπεύσανε να επιταχύνουν την υλοποίηση των σχεδίων τους. Αυτή η βιασύνη τους ανάγκασε να κάνουν πολλά λάθη και να αφυπνίσουν πολλούς ανθρώπους λόγω αυτού του γεγονότος. 

Όταν το άτομο αφυπνισθεί και γνωρίσει την αλήθεια θα συνειδητοποιήσει ότι πίσω από κάθε έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας βρίσκονται οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί δημιουργούν τους πολέμους σε όλο τον πλανήτη, αυτοί προκαλούν πείνα , φτώχεια και δυστυχία, αυτοί μας πουλάνε μολυσμένες και μεταλλαγμένες τροφές, αυτοί μολύνουν τον πλανήτη, αυτοί μας επιβάλλον φόρους, αυτοί σκαρφίζονται διάφορες κομπίνες και απάτες και αφαιρούν την ατομική ιδιοκτησία  και τον οικονομικό μας πλούτο, αυτοί φταίνε για τα προβλήματα της αγοράς και την αναξιοκρατία στις προσλήψεις, αυτοί δημιουργούν τους ιούς, τα εμβόλια, τα φάρμακα και τις θεραπείες που σκοτώνουν και γενικά αυτοί είναι η πηγή του κάθε κακού που υπάρχει. 

Λειτουργούν σαν το χταπόδι. Αυτοί είναι το κεφάλι. Τα πλοκάμια τους είναι τα στρατευμένα τους άτομα που ελέγχουν τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκείες , την υγεία  τις επιστήμες, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον στρατό, τις επιχειρήσεις, τις εμπορικές τράπεζες και γενικά κάθε αρχής που διέπει την ανθρώπινη δραστηριότητα. 

Βρίσκονται κρυμμένοι σε μέρη όπου δεν μπορεί να πάει εύκολα το φως και να τους αποκαλύψει. Ποτέ δεν βγαίνουν στα ανοιχτά για να εκφράσουν την άποψη τους. Με τα πανίσχυρα μέσα που διαθέτουν παρακολουθούν τα πάντα γύρω τους. 

Οι άνθρωποι που έχουν άγνοια στρέφονται ενάντια στα πλοκάμια. Τα κόβουν και το κεφάλι τα αναπαράγει τοποθετώντας άλλα άτομα στη θέση τους. Έτσι εσσαεί διαιωνίζει τη κυριαρχία του. 

Η απειλή τους είναι η αφύπνιση, το φώς της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

Μέσω της αφύπνισης θα γνωρίσουν την αλήθεια και θα πάψουν να υπηρετούν το σύστημα τους.

 Τότε οι άνθρωποι δεν θα στραφούν στα πλοκάμια αλλά στο ίδιο το κεφάλι. 
Θα του αφαιρέσουν τη δύναμη και αυτόματα όλα τους τα πλοκάμια θα χάσουν τη ζωτική τους δύναμη και θα ατροφήσουν. 

Τότε όλο το οικοδόμημα που σε σκοτώνει, σε μολύνει και σου προκαλεί όλα τα κακά θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. 

Τότε ο κάθε άνθρωπος θα γίνει αυτό που γεννήθηκε να είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος και θα βιώσει την απόυτη ευτυχία.

 ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ 




Πηγή: ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ - SHAPING OUR WORLD'  μέσω Αφύπνισης Συνείδησης


Το διαβάσαμε από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;