Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Και στην Αργεντινή κλείσιμο ιστολογίων από την Google , κατόπιν δικαστικών αποφάσεων μάλιστα...

Δικαστής, υπηρέτης του σιωνισμού, «διέταξε» την Google να καταργήσει τα sites (blogs) εκείνα, που συμπεριφέρονται …»αντισημιτικά»!!!!

Με αφορμή το Μπλοκάρισμα του ιστολογίου «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ» του «Διηνέκης», έκανα μια βόλτα και διαπίστωσα, ότι τις τελευταίες μέρες, έχουμε νέα Googleκή χολέρα και εκτεταμένο ιντερνετικό μολυσματικό σάρκωμα, που οδηγεί σε κλείσιμο πολλών ιστολογίων που λειτουργούν στην πλατφόρμα Google.
Συνεχίζοντας τη βόλτα στα στενοσόκακα της κακόφημης Google, βρήκα κι’ άλλα μολυσματικά απόβλητα, που φτάνουν μέχρι την μακρινή Αργεντινή!!!! Διαβάστε τι γράφει το εβραϊκό σάϊτ για έναν νεοναζί δικαστή, υπηρέτη του διεθνούς σιωνισμού»


ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ε 19.000 για τον οικογενειακό καυγά της Αποστολάκη (ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !)

Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να
αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην
προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε
εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης.
καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή πρέπει
να. πληρώσει .πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για
τα δικαστικά έξοδα!

Ο "Κανένας" στο Σύνταγμα κι αυτοί νομίζουν ότι κυβερνούν!

Ο "Κανένας" στο Σύνταγμα κι αυτοί νομίζουν ότι κυβερνούν!

 
του Zαφείρη Σπυριδάκη
Εδώ και λίγες μέρες, το πρώτο κόμμα της Ελλάδας, ο "Κανένας", είναι στους δρόμους. Στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Κι οι πολιτικοί μας, που έτσι κι αλλιώς απολαμβάνουν ασυλία, εξακολουθούν να ζουν (και να θέλουν να ζουν) σ’ έναν δικό τους κόσμο, χωρίς να αφουγκράζονται τον λαό.
Είναι αλήθεια ότι ο πολιτικός που βλέπει αυτές τις αυθόρμητες εκδηλώσεις του κόσμου, ΧΕΣΤΗΚΕ!

ΟΙ ΝΕΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.!!

Ειναι ο μονος τρόπος να τσακιστεί το απίστευτα σάπιο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας,, είναι η ευκαιρία να ξεριζωθούν αμεσα και οριστικά αυτοί πού χωρίς ελεος πίνουν απληστα και ασταμάτητα το αίμα μας, και το αίμα των παιδιών μας. Η τεράστια και συνεχώς διογκούμενη δύναμη πού γεννιέται στίς πλατείες της Ελλάδας, πρέπει σύντομα , εκτός από κοινωνικό φαινόμενο, να γίνει πολιτική δύναμη πού θα εκφραστεί σε ψήφους στίς εκλογές που αναπόφευκτα έρχονται, και πού τόσο λυσσαλέα προσπαθούν να αποτρέψουν ο ΓΑΠ και τα αφεντικά του.

Άμστερνταμ η Ελλάδα;


Στην αποποινικοποίηση της χρήσης μαλακών, αλλά και σκληρών ναρκωτικών ουσιών προχωρά η κυβέρνηση, με ένα νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να φέρει αντιδράσεις.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει επεξεργαστεί από την συσταθείσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης νομοπαρασκευαστική επιτροπή και προβλέπει τη μη δίωξη του χρήστη, σε περίπτωση που αυτός συλληφθεί για κατοχή μικροποσοτήτων που δικαιολογείται για αποκλειστική χρήση.

Pulpit rock
back to top ;