Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Tελικά ανήκουν στις δαπάνες οι μισθοί και οι συντάξεις;; (Καζάκης Βίντεο)


Όλη η αλήθεια για τις δαπάνες κοινωνικού προϋπολογισμού χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων.
Τι πληρώνουμε για μισθούς και συντάξεις 21 δις ή 37;
Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν πρόβλημα χρηματοδότησης.


Τα έσπασαν όλα οι κουκουλοφόροι (photos + video)

Εκτεταμένες φθορές σε καταστήματα προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι με τα επεισόδια που δημιούργησαν στιγμάτισαν μία ακόμα πορεία διαμαρτυρίας εναντίον των μέτρων λιτότητας που προωθεί η κυβέρνηση.
 Οι νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάδους, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, πέταξαν μάρμαρα και τσιμέντα σε τζαμαρίες ενώ έκαψαν και ένα περίπτερο έξω από το κατάστημα Public.


H Πασοκική χούντα πανικόβλητη, προσπαθεί με τη βία και σε συνεργασία με προβοκάτορες και παρακρατικούς να εμποδίσει τον κόσμο να μείνει στο Σύνταγμα - ΑΙΣΧΟΣ!!


Όπως είχαμε προειδοποιήσει πριν από λίγες ημέρες βρίσκεται εν εξελίξει σχέδιο ματαίωσης της μεγάλης συγκέντρωσης που προγρμματιζόταν για σήμερα.
Ο λαός αγωνίζεται εναντίον του Μνημονίου και της εξαθλίωσης του στους δρόμους,  αντιμετωπίζοντας επιπλέον και τους προβοκατόρες της κυβέρνησης. Την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση κλεισμένη στην Βουλή επιδίδεται σε έναν άδοξο και αδιέξοδο διάλογο με την κυβέρνηση του Μνημονίου, νομιμοποιώντας την έτσι, εκτός των άλλων.
Αυτή είναι η εικόνα αυτήν την στιγμή. Μια εικόνα που θα παραμείνει.
Καθήκον ΟΛΗΣ της αντιπολίτευσης είναι να βρεθεί δίπλα στον λαό. Οι βουλευτές της αντί να πετάνε άσφαιρα λεκτικά επιχειρήματα προς την τελειωμένη κυβέρνηση οφείλουν να κατεβούν στην πλατεία και να μπουν ανάμεσα στον λαό και την αστυνομία.

Δεν σταματούν τα επεισόδια στο Σύνταγμα - Οι προβοκάτορες επιτίθενται εναντίον όλων!

Κουκουλοφόροι πολιορκούν πρόχειρο ιατρείο που στήθηκε στο ΜΕΤΡΟ


Εκτεταμένα επεισόδια διαδραματίζονται και πάλι στο κέντρο. Έξω από τη Βουλή έπεσε βροχή από μολότοφ και μετά από επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, ο κόσμος, κουκουλοφόροι αλλά και απλοί πολίτες, κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος.

Pulpit rock
back to top ;