Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Πανος Καμμένος Ξυπνα Κοσμεεε !! Tα χωνει στο Ράδιο9

Οδεύοντας στο μέλλον...

Πιο κοντά στον πόλεμο Τουρκία και Ισραήλ – Ερντογάν: "Κακομαθημένο παιδί το Ισράηλ"


Σταματάει όλες τις στρατιωτικές και εμπορικές σχέσης της χώρας του με το Ισραήλ. Βγάζει τουρκικά πλοία στην Μεσόγειο και θα επισκεφθεί και την Γάζα.

Οι σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ μέρα με την μέρα περνάνε σε πιο κρίσιμο επίπεδο και τα σύννεφα πολέμου πάνω από την Μεσόγειο πυκνώνουν κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα ακόμη και την χώρα μας και φυσικά την Κύπρο που ετοιμάζει τις έρευνες της για το φυσικό αέριο.

Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την πλήρη διακοπή των εμπορικών και στρατιωτικών σχέσεων της Τουρκίας με το Ισραήλ και προειδοποίησε ότι τα τουρκικά πλοία θα έχουν στο εξής "συχνότερη παρουσία στα ύδατα αυτά", αναφερόμενος στην ανατολική Μεσόγειο.

Π.Μπεγλίτης: Από κοινού με το Ισραήλ θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία!


Η δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π.Μπεγλίτη στο πλευρό του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μ.Νετανιάχου ότι: «Συζητήσαμε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις διμερείς σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας και αναφερθήκαμε εκτενώς στις απειλές της Τουρκίας για τις έρευνες στην ΑΟΖ που θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Σεπτεμβρίου», επισημοποιεί τον στρατιωτικό άξονα των τριών χωρών (Ελλάδα-Ισραήλ-Κύπρος).


Είναι η πρώτη φορά που μέσω μίας δήλωσης ομολογείται ότι Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρος, αντιμετωπίζουν ως ενιαία συμμαχία κρατών την Τουρκία και αυτό θα φανεί γρήγορα, σε δύο εβδομάδες περίπου.

Η Ελλάδα που ξέρουμε και αξίζουμε(VIDEO)




Το παρακάτω βίντεο προβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην έναρξη του 9ου ετήσιου συνεδρίου του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε...
στο ξενοδοχείο Claridge’s Hotel στο Λονδίνο.


Το βίντεο προκάλεσε πολλές θετικές αντιδράσεις και αποτέλεσε το έναυσμα για να κινητοποιηθούν διάφορες ομάδες για την «επιβίωση» και όχι τη «βύθιση» της Ελλάδας όπως κάποιοι θέλουν!


Μιλά για την Ελλάδα που εξακολουθεί να πιστεύει στο μέλλον της και συνεχίζει να προσπαθεί να αναπτύσσεται παρά τις «διεθνείς επικρίσεις» που δέχεται το τελευταίο διάστημα.


Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε τις αρνητική εικόνα που έχουν οι ξένοι για την Ελλάδα. Αξίζουμε πολύ περισσότερα από όσα οι πολιτικοί μας είναι ικανοί να οραματιστούν για εμάς! 



Εξτρα Προσοχή αυτόν τον Σεπτέμβρη!


Το καλοκαίρι τελείωσε. Μπαίνουμε στο Φθινόπωρο. Μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο που από ότι φαίνεται θα είναι ένας πολύ περίεργος Σεπτέμβριος. Λέω περίεργος επειδή μπορεί να μας επιφυλάσσει πρωτόγνωρα γεγονότα. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά είναι πολλά τα δεδομένα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι επόμενοι τρεις μήνες ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον κόσμο μας. Αυτά δεν τα λέω επειδή είδα κάποιο όνειρο ή είχα κάποιο όραμα αλλά σε δεδομένα, γεγονότα και στοιχεία που ο καθένας μπορεί να εξετάσει μόνος του για να φτάσει στα δικά τους συμπεράσματα.


Σκοπός μου δεν είναι να φοβίσω αν και σε μερικές περιπτώσεις ο φόβος μπορεί να δράσει θετικά, αφυπνίζοντας μας και ωθώντας μας στο να προετοιμαστούμε για κάτι που βλέπουμε να έρχεται. Το να μη θέλουμε να μάθουμε για αυτό που έρχεται μόνο και μόνο για να μη φοβηθούμε είναι χαζό επειδή όταν τελικά θα έρθει οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστρεπτικές. Και τι γίνεται αν δε συμβεί τίποτα..! Μακάρι!… Θα είσαι 2 φορές πιο χαρούμενος γιατί θα ξέρεις τι γλιτώσαμε…! Η ουσία όμως είναι πως είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμένος και να μην συμβεί τίποτα παρά να μην έχεις προετοιμαστεί καθόλου και να συμβεί κάτι. Θυμήσου το μύθο του Αισώπου με τον Μέρμηγκα και τον Τζίτζικα και σκέψου καλά σε ποιανού τη θέση προτιμάς να είσαι…

Pulpit rock
back to top ;