Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Φράγκος Φραγκούλης: “Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή”

“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή”,διαβεβαίωσε ο ΥΕΘΑ Φ.Φράγκος,μιλώντας σε ομογενείς μας στο Σικάγο.


“Με την ιδιότητά μου ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η χώρα μας παρά την οικονομική κρίση, παραμένει ισχυρή, και πάντα στην πρώτη γραμμή με τις άξιες Ένοπλες Δυνάμεις της.

Οι νέοι μπορούμε, αρκεί να κλείσουμε τ’ αυτιά μας…


Φλόγα ελπίδας στο σημερινό χάος που επικρατεί σ’ ολόκληρη τη χώρα αποτελεί η νεολαία ή τουλάχιστον ένα κομμάτι της που κλείνει τ’ αυτιά στις σειρήνες μερίδας ΜΜΕ και «διανοούμενων». Θέλει και μπορεί να ξεφύγει από τα ιδεολογικά κλισέ που αποπροσανατολίζουν την κριτική σκέψη και φθείρουν το νου, αφού οδηγούν τον άνθρωπο στο να ερμηνεύει τα πάντα ιδεοληπτικά.
Η εποχή της ταμπέλας, όπως πολλοί σωστά θα ονόμαζαν τη σημερινή χρονική περίοδο του Ελληνισμού, αποτρέπει την ελεύθερη από ιδεολογήματα σκέψη να ανθίσει στη χώρα που γέννησε τη διαλεκτική συζήτηση, στα πλαίσια του «εν οίδα ότι ουδέν οίδα».

SOS για τον ελληνικό τουρισμό


Τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που φαίνεται να διαμορφώνεται στον ελληνικό τουρισμό κρούουν οι φορείς του κλάδου, με το μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων στον ξένο Τύπο για τη χώρα μας που αντανακλούν στην πορεία των κρατήσεων για το καλοκαίρι.

Κάνε το τεστ. Δες ποιο κόμμα σου ταιριάζει


Απαντήστε στις ερωτήσεις του τεστ για να δείτε πoιο πολιτικό κόμμα μπορεί να σας εκπροσωπήσει καλύτερα.....


Πατήστε εδώ

Συναγερμός!Τέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα η αεράμυνα της χώρας.Ποιος ήταν ο λόγος


Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε ξαφνικά πριν από λίγο το σύστημα αεράμυνας όλης της χώρας! Με αιφνιδιαστική εντολή ο Α/ΓΕΕΘΑ ,ζήτησε ενεργοποίηση του συστήματος άμυνας.Πρόκειται για ανάλογη άσκηση ετοιμότητας ,όπως αυτή που είχε διαταχθεί πριν από λίγες ημέρες ,με την ενεργοποίηση της δύναμης ταχείας αντίδρασης της ΠΑ.
Η διαταγή κινητοποίησε όλο το σύστημα αεράμυνας της χώρας...

Πανικός στη Λέσχη Bilderberg για πιθανή έξοδο Ελλάδας από το ευρώ!


Η Λέσχη Bilderberg δείχνει να έχει τρομοκρατηθεί για την πιθανότητα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την συνακόλουθη εντυπωσιακή οικονομική της ανάκαμψη, πράγμα που θα δώσει το παράδειγμα και σε άλλες χώρες να κάνουν ακριβώς το ίδιο.
Μια τέτοια έκβαση είναι βέβαιο ότι θα απειλήσει το ενιαίο νόμισμα της ευρωζώνης και, το σημαντικότερο, το όλο σχέδιο για την οικοδόμηση ενός ευρωπαϊκού ομοσπονδιακού υπερκράτους.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ


Ένας είναι ο δικός μας φόβος, την ώρα που η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι στον γκρεμό: Η Άγκυρα, πάντα καραδοκούσα, να εκμεταλλευτεί την ακυβερνησία στην χώρα μας. Εμείς πιστεύουμε -και μακάρι να διαψευστούμε- πως το κενό εξουσίας στην Αθήνα θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Και επειδή οι παρεμβάσεις της Τουρκίας σε Ιράν και Συρία έχουν προκαλέσει αδιέξοδα στις φιλοδοξίες της, το πλήγμα το οποίο θα εγγράψει τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές υποθήκες της Άγκυρας, οι Τούρκοι θα το επιχειρήσουν κατά της Ελλάδος ή/και της Κύπρου…
Pulpit rock
back to top ;