Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: Προς επίδοξους προφήτες της "Νέας Εποχής"...


σχολιο Εξ.:(Ας το διαβάσουμε όλο μήπως και μπορέσουμε να αφυπνιστούμε την τελευταία στιγμή...)


Όπως έγραψαν κάποτε οι Μάγιας, όσο θα φτάνουμε προς την ολοκλήρωση του μεγάλου κύκλου, τόσο θα αυξάνεται η πληροφορία με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου. Δηλαδή σε πολύ λίγο χρόνο, θα δεχόμαστε πάρα πολλές πληροφορίες(με συνέπεια βέβαια και κάποια πνευματικά black outs λόγω υπερσυσσώρευσης πληροφοριών).
Δυστυχώς μέσα σε όλες τις πληροφορίες που δεχόμεθα, υπάρχουν και οι επίδοξοι προφήτες της Νέας Εποχής. Είναι όλοι αυτοί που γέμισαν το διαδίκτυο με μηνύματα καθησυχαστικά, μηνύματα που ομιλούν για ελεύσεις σωτήρων μεσσίων, στόλων, αστροστόλων, προφητειών από κάτι γέρους, αυτών που πάντα ήταν εδώ και περιμένουν πότε θα επέμβουν, που θα έρθουν και θα αποκαταστήσουν την τάξη, θα ανοικοδομήσουν τον πλανήτη, θα μας δώσουν λεφτά και τεχνολογία, θα καθαρίσουν την κοπριά και μετά όλοι θα τραγουδάμε μες στην καλή χαρά και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Ο Δρ. Ράσελ Μπλέιλοκ μιλάει για τα εμβόλια


Ο Δρ. Ράσελ Μπλέιλοκ νευροχειρούργος μιλάει για τους ιούς και τα εμβόλια στον Δρ. Τζόζεφ Μερκόλα. Dr. Russell Blaylock talks about viruses and vaccines to Dr. Joseph Mercola.

Υποχώρησε το Βερολίνο στις πιέσεις Ιταλών – Ισπανών για άμεσα μέτρα


Προ των πυλών η δημιουργία ενός μηχανισμού μέχρι τα τέλη του 2012 που θα επιτρέπει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απευθείας μέσω των ταμείων στήριξης.
Αυτό, υπό ορισμένους όρους, συμφώνησαν χθες οι Ευρωπαίοι ηγέτες μετά από έναν μαραθώνιο σκληρών διαβουλεύσεων και με την Ιταλία και την Ισπανία, να ασκούν εντονότατη πίεση και να απειλούν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι δεν θα συναινέσουν στην έκδοση συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού, αν το Βερολίνο δεν συναινέσει στη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης.


Pulpit rock
back to top ;