Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Ποιό κόμμα υποστηρίζει ο Έλληνας πρόεδρος των Ιλουμινάτι;


Ο Νικόλαος Λάος που σε ανάρτηση παλαιότερη είχαμε δείξει ότι είναι ο Πρόεδρος των Ιλουμινάτι....


Aρβελέρ: "Mας οδηγούν σε Failed State!" (video)


ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ....! ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΞΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥXOΣ : "ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΡΙΟ ΤΟΥ 2013"







NEW WORLD ORDER - ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Σ' αυτήν την ταινία του 1964 με τον τίτλο "ΔΙΩΓΜΟΣ" ,σε σενάριο του Πάνου Κοντέλη και σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου γίνεται μια πρώτη αναφορά στην σχέση του Ναζισμου με την Νέα Τάξη Πραγμάτων , (New World Order - N.W.O ) 
Είναι τυχαίο ? Κάποια σχέση πρέπει να έχει με όλα αυτά η σημερινή Γερμανία , συνεχίζοντας το ΟΡΑΜΑ του ΧΙΤΛΕΡ , για μία Παγκόσμια Διακυβέρνηση!!
ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!! 

Στη Βουλή το VIDEO της Όλγας Κεφαλογιάννη


Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Μ. Γιαννακάκη και Θ. Ψύρρας για το διαφημιστικό βίντεο του ΕΟΤ που γυρίστηκε στο Λονδίνο με guest star την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, 

Οι βουλευτές αναφέρουν ότι το βίντεο στοίχισε 75.000 ευρώ, από τα οποία τα 15.000 δαπανήθηκαν μόνο για τις ανάγκες της δεξίωσης που ακολούθησε τα γυρίσματα. 

Όπως υποστηρίζουν: ...


Οι πολιτικοί της Ελλάδας «πουλάνε» για άλλη μια φόρα την Βόρειο Ήπειρο!


Κόβουν την σύνταξη του ΟΓΑ και αφήνουν τους Βορειοηπειρώτες στην μοίρα τους!
Την ώρα που η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει με τεχνητό τρόπο τούρκικη μειονότητα σε Θράκη, Ξάνθη και Κομοτηνή δίνοντας το ποσό των 800 ευρώ σε ελληνικές μουσουλμανικές οικογένειες της περιοχής για να διατηρούν τα ήθη και τα έθιμα της Τουρκίας, η Ελληνική κυβέρνηση «πουλάει» για άλλη μια φορά τους Βορειοηπειρώτες και την Βόρεια Ήπειρο αφήνοντάς τους κυριολεκτικά στην μοίρα τους. Με τα νέα μέτρα που πήρε πριν από λίγες μέρες η «τριφασική» κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη κόβει οριστικά και αμετάκλητα την σύνταξη ΟΓΑ στους ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες που φυλάνε Ελληνικές Θερμοπύλες στα ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου. 
Σύμφωνα με το Μνημόνιο 3, πλέον για να πάρει κάποιος ηλικιωμένος Βορειοηπειρώτης σύνταξη ΟΓΑ θα πρέπει να διαμένει μόνιμα τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και να συνεχίζει να μένει και κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησής του. 


To ΒΙΝΤΕΟ που απαγορεύεται στη Γερμανία ως πολιτικά “επιζήμιο”!


Οι ομοιότητες όσων συμβαίνουν στην Πορτογαλία, με τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα, είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνονται στο «απαγορευμένο» από τη Γερμανία βίντεο.

Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως «πολιτικά επιζήμιου», με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa.
Ο πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβώνα, δήλωσε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται.


Pulpit rock
back to top ;