Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μεγάλο μέρος των πολιτικών θέλει τη δραχμή!!

Αυτό φαίνεται αλλά και ακούγεται όλο και πιο έντονα απο τους εθνοπατέρες του τόπου. Γιατί; Μα είναι πάρα πολύ απλό:
Θέλουν να ξανά-πάρουν στα χέρια τους το σύστημα του ''κόβω λεφτά''. Αυτή είναι η μεγάλη δύναμη που τους πήρε το ευρώ μια για πάντα. Είχαν, βέβαια, για μπόλικα χρόνια τις ''κακές αγορές'' να τους καλύπτουν τα ρουσφέτια και όλες τις άλλες υπηρεσίες που ήθελαν να προσφέρουν στους πελάτες τους, αλλά τώρα έκλεισε και αυτή η πόρτα. Πως θα κρατήσουν την πελατεία ευχαριστημένη;

Θυμηθείτε τα χρυσά χρόνια του Ανδρέα που με αέρα κοπανιστό έκανε τους μισούς Έλληνες πλούσιους. Τότε ήταν και τα χρυσά χρόνια της πολιτικής τάξης, του Τσοβόλα, του Λαλιώτη, του Τσοχατζόπουλου και των άλλων παιδιών που -εκ του αποτελέσματος- φαίνεται να πλούτισαν απίστευτα. Πολύ ανδρώθηκαν εκείνα τα χρόνια και τα νοσταλγούν τόσο ώστε να συζητούν, ξεδιάντροπα, την ώρα της βύθισης να σύρουν τον λαό σε δημοψήφισμα.

Το αν είναι καλό ή κακό το σενάριο της δραχμής δεν ξέρω να σας το πω. Ούτε και οι καλύτεροι οικονομολόγοι δεν είναι σίγουροι, όλοι εικασίες κάνουν. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θέλω, με τίποτα, να εξουσιοδοτήσουμε - αυτούς τους πολιτικούς- να μπορούν να κόβουν χρήμα στο όνομα μας.

Πηγή: http://himaira.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;