Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Aν Η Ελλάδα χρεοκοπήσει μέσα στο Ευρώ είναι το καλύτερο. Σε άλλη περίπτωση θα βγεί τριπλά χαμένη.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Οι ΓΑΠ, Πορδόπουλος, Παπακωνστατνίνου και Σαχινίδης προκάλεσαν υπερχρέωση της Ελλάδας. Σκοπός ήταν και είναι να ευρεθούν και να δικαιολογηθεί η δημιουργία νέων μηχανισμών στην Ευρωζώνη, που με πρόσχημα τη σωτηρία της Ελλάδος και του Ευρώ να μεταφερθούν τα τοξικά ομόλογα από τις τράπεζες στην ΕΚΤ (στους πολίτες).
Και τα δύο μνημόνια έχουν σκοπό να κλείσουν τα μάτια σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες ωστε να μη...
συνειδητοποιήσουν αυτό που παίζεται. Οταν ολοκληρωθεί το παιγνίδι αυτό, θα υπάρξει νέος κύκλος κερδοσκοπίας για τον οποίο θα σας μιλήσω άλλη φορά.
Την Ελλάδα δεν την συμφέρει όσο υπάρχει Ευρώ να φύγει απο αυτό και να επιστρέψει στη δραχμή. Αν χρεοκοπήσει και μείνει μέσα στην Ευρωζώνη, τότε το Ευρώ θα πέσει.


Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και φύγει απο το Ευρώ τότε το Ευρώ θα ανέβει, κάτι που άφησε να εννοηθεί ως δεδομένο σε πρόσφατη ομιλία του ο μεγαλοεπενδυτής Σόρος.

Δεδομένου ότι Σαμαράς, ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Καραμανλής, Μπακογιάννη, Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου, Μάνος πέρασαν απο τις συνεδριάσεις τις Λέσχης... διαφαίνεται ότι ο Θίασος θα σπρώξει την κατάσταση πρός την έξοδο απο την Ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή. Κάτι τέτοιο μόνο τα παιδιά της Λέσχης και οι συμμορίες τών ΜΜΕ που διακινουν ιδέες και σε ιστολόγια θα υποστήριζαν. Και ο πλέον άσχετος στα οικονομικά θα αντιλαμβανόταν πόσο ψηλά θα εκτινασσόταν το χρέος.

Ο Σαμαράς δεν φαίνεται πως έχει άλλη πολιτική απο το ΓΑΠ, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα ελαττώσει τους φόρους και τη διαφορά θα την πάρει απο επιπλέον πωλήσεις και παραχωρήσεις Ελληνικής κυριαρχίας και δικαιωμάτων.

Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει μέσα στην Ευρωζώνη και κανει στάσεις πληρωμών τότε οι σύντεκνοι θα αναγκαστούν να της χαρίσουν μεγάλο ποσοστό των χρεών. Αυτό για να γίνει ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ συν τους άλλους λόγους που άλλοι αναφέρουν.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει με τίποτα απο την Ευρωζώνη, δεν πρέπει να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο και πρέπει να κάνει στάση πληρωμών το γρηγορότερο.

Δεδομένου του πατριωτισμού τών ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑ της Λέσχης, θα γίνει το αντίθετο...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;