Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Νέα δωρεά των Τούρκων για το σκοπιανό στρατό


Το ΥΠΕΞ κοιμάται και η Τουρκία ονειρεύεται


Στην συστηματική και στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας προχωρούν με ταχύ βήμα οι Τούρκοι την ίδια ώρα που κυβέρνηση και τουρκοκαναλάρχες προπαγανδίζουν υπέρ της “ελληνοτουρκικής φιλίας” και της “συμφιλίωσης των λαών”. 

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε για την ‘αρχιτεκτονική’ του στρατού, στο κέντρο εκπαιδεύσεως των Σκοπίων, ανακοινώθηκε ότι η Τουρκία προέβη σε δωρεά 900 χιλιάδων ευρώ προς το υπουργείο Άμυνας, για την οργάνωση του σκοπιανού στρατού. 
Η ανακοίνωση έγινε κατά την ομιλία του Τούρκου πρέσβη στα Σκόπια, Γκιούρολ Σοκμενσούερ, ο οποίος επιβεβαίωσε τη συνεργασία και την υποστήριξη της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών, τονίζοντας ότι είναι από τις πιο εποικοδομητικές σχέσεις στην περιοχή των Βαλκανίων. 
Μέχρι σήμερα, οι δύο χώρες έχουν υπογράψει ένα σύνολο 22 στρατιωτικών συμβάσεων.


Έχουμε ήδη διαβάσει για τις στρατιωτικές συμφωνίες της Άγκυρας με Σκόπια, Αλβανία και την “νέα” Λιβύη (δηλαδή με το επόμενο καθεστώς που σχεδιάζουν οι Αμερικάνοι). 


Έχουνε ήδη αποκαλύψει την απάτη της “κόντρας” Τουρκίας και Ισραήλ με την οποία καθημερινά μας “βομβαρδίζουν” τα ΜΜΕ, διαδικτυακά, έντυπα και τηλεοπτικά.


Συγκεκριμένα στο θέμα των Σκοπίων, η Τουρκία ελέγχει τα αεροδρόμια, εκπαιδεύει τα στελέχη του σκοπιανού στρατού και τώρα διαβάζουμε πως φροντίζει και για την οργάνωση του στρατού, ή μάλλον καλύτερα πως έκανε νέα δωρεά για την οργάνωση του στρατού των Σκοπίων. 


Από το 1998 έως σήμερα για αυτό τον σκοπό έχουν δαπανηθεί από την Τουρκία 16 εκατομμύρια ευρώ και μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να δαπανηθούν ακόμα 1,35 εκατομμύρια ευρώ.


Η ανακοίνωση για μια ακόμα δωρεά ύψους 900.000 ευρώ έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του Τούρκου πρεσβευτή στα Σκόπια, η οποία αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη χαρά από τον, αλβανικής καταγωγής, Υπουργό Άμυνας των Σκοπίων.


Κατά τα άλλα στην Ελλάδα το ΥΠΕΞ τον ύπνο του δικαίο, οι τουρκοκαναλάρχες με τα σήριαλ τους και οι “αντιρατσιστές” με την “συμφιλίωση των λαών”.


Ας δούμε μια χαρακτηριστική, για το ”είδος”, και “φρέσκια” δήλωση του Γερουλάνου:


“Ανέκαθεν ο τουρισμός έχει συμβάλει στην ειρήνη μεταξύ των λαών διότι βοηθάει να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. 




Τώρα, όμως, θα συμβάλει ακόμη πιο ριζικά μετατρέποντας παλιούς ανταγωνιστές σε συμμάχους. 


Ο Πρωθυπουργός έχει πει πως αν τα οικονομικά οφέλη για εκείνους που επενδύουν σε κοινές δράσεις μεταξύ των δύο χωρών ξεπεράσουν τα οφέλη εκείνων που επενδύουν στην ένταση, η Ελλάδα και η Τουρκία θα ζήσουν ειρηνικά και θα μεγαλουργήσουν οικονομικά”!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;