Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Γερμανογαλλική λυσσαλέα επίθεση


Συνεχείς και αδιάκοπες επιθέσεις δέχεται η αγαπημένη και ιερή χώρα μας, η Ελλάδα… επιθέσεις από λυσσασμένους βαρβάρους δούλους, υπηρέτες εκείνων που υπηρετούν, για να εφαρμόσουν τη σκοτεινή και σατανική Νέα τάξη πραγμάτων. Επιχειρούν μεθοδικά την κατάργηση των κρατών εθνών και την υποδούλωση των λαών διορίζοντας αρχικά κυβερνήσεις της αρεσκείας τους και διαλύοντας την οικονομία τους, βυθίζοντάς τους στο χάος, στο σκότος και την αβεβαιότητα, την πείνα και την εξαθλίωση.

Μετέπειτα και εν συνεχεία, συνεργασία με αυτές τις διορισμένες κυβερνήσεις, οι οποίες παραπλανούν το λαό τους, θα επιχειρήσουν να πείσουν τους λαούς πως θα πρέπει να προχωρήσουν σε έναν άλλο τύπο διακυβέρνησης και μάλιστα παγκόσμιας, κάτω από την ηγεμονία ενός «ανθρώπου», δήθεν για το καλό του κόσμου, την ειρήνη και την ευημερία, συγχωνεύοντας έτσι με την κατάργηση των κρατών – εθνών τους λαούς, οδηγώντας τους βέβαια και με την πλάνη της τεχνολογίας σε σκλαβιά, πλήρη έλεγχο και υποδούλωση.
Σε αυτόν το σχεδιασμό θέλουν να εντάξουν και την πατρίδα μας την Ελλάδα και δυστυχώς Συνέλληνες, ο πόλεμος αυτός έχει πολλούς αποδέκτες και γίνεται σε συνεργασία εκ των έσω, από υποτιθέμενους και δήθεν Έλληνες – αλλά μισέλληνες υποκρινόμενοι, πίσω από τη μάσκα που φορούν και κρύβονται, τους διεθνιστές και ευρωπαϊστές.
Ψεύτες και πλάνοι μασκαράδες που μας απειλούν, μας εκβιάζουν, μας τρομοκρατούν και καπηλευόμενοι την πατρίδα μας την Ελλάδα και καταργώντας τα Συνταγματικά δικαιώματα και την Ανεξαρτησία μας, επιχειρούν να μας εντάξουν στα σκοτεινά, πανάθλια και βρωμερά τους σχέδια, αρπάζοντας το βιος μας… το βιος των προγόνων και των παιδιών μας, την κληρονομιά μας.
Μην τους πιστεύετε!!! Είναι ψεύτες και λαμόγια… ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, δεν είμαστε ίδιοι, ούτε όμοιοι και δεν γίνεται ο πολιτισμός μας να αφομοιωθεί από τους απογόνους των βαρβάρων.
Βάρβαροι και απολίτιστοι από τα γεννοφάσκια τους.


Σπηλιανός Στέλιος Βρυλλάκης – ζωγράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;