Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ένοχη και η τηλεόραση

Η παιδική παχυσαρκία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας στις μέρες μας, καθώς οι μελέτες δείχνουν ότι σχεδόν το 30% των παιδιών στην χώρα μας έχει βάρος υψηλότερο του φυσιολογικού.

 Της Ιωάννας Κοντελέ, Διαιτολόγου-Διατροφολόγου, επιστημονικής συνεργάτιδος Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Β' Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Επιπλέον, η παχυσαρκία δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχολογία των παιδιών. Έχει πλέον αποδειχτεί ότι η θεραπεία της παχυσαρκίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ότι ο στόχος είναι η πρόληψη της εμφάνισης της, ιδιαίτερα μέσω της σωστής ενημέρωσης και εκπαίδευσης τόσο των παιδιών όσο και των γονέων. Η σωστή διατροφική διαπαιδαγώγηση ξεκινάει από τις πολύ μικρές ηλικίες, όπου είναι ευκολότερο για το παιδί να μάθει και να «συνηθίσει» την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Αθώο το λίπος, Ενοχη η ζάχαρη

Επί χρόνια πιστεύαμε ότι το λίπος προκαλεί καρδιοπάθειες, διαβήτη και παχυσαρκία. Ομως νέα στοιχεία δείχνουν πως μπορεί να μην είναι αυτό ο ένοχος.
Μία από τις κλασικές πλοκές αστυνομικών μυθιστορημάτων θέλει τον εισαγγελέα, τον δήμαρχο και τους δημοσιογράφους να είναι όλοι πεπεισμένοι πως έχουν εντοπίσει τον δολοφόνο και το μόνο που μένει είναι να τον κλείσουν στη φυλακή. Ομως ένας μοναχικός ντετέκτιβ, στοιχειωμένος από τους δαίμονές του, πιστεύει ότι έχουν συλλάβει λάθος άνθρωπο. Ο πραγματικός δολοφόνος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος, έτοιμος να σκοτώσει ξανά.
Αυτό είναι το σενάριο που παίζεται επί δεκαετίες κατά την αναζήτηση της τροφής που ευθύνεται για τις σύγχρονες επιδημίες της καρδιοπάθειας, της παχυσαρκίας και του διαβήτη. Από τη δεκαετία του 1970, σχεδόν όλοι οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και οι καρδιολόγοι έχουν το λίπος στα κελιά των μελλοθανάτων. Την επανάληψη της δίκης ζητούν μόνο λίγες μεμονωμένες φωνές. Πρόσφατα όμως αυξάνονται οι πιέσεις για να δοθεί χάρη. Ολο και περισσότεροι υπογραμμίζουν στοιχεία που απαλλάσσουν τα λίπη και βάζουν στο εδώλιο τους υδατάνθρακες, ιδιαίτερα το επεξεργασμένο αλεύρι και την επεξεργασμένη ζάχαρη. Διότι παρ΄ όλο που πιθανότατα δεν το γνωρίζετε, η κατηγορία εναντίον του κεκορεσμένου λίπους δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο ισχυρή. Υπάρχουν πολλές μελέτες ήδη από τη δεκαετία του 1960, οι οποίες δεν εντοπίζουν καμία σχέση ανάμεσα στη μείωση της κατανάλωσης λίπους και τη μείωση των καρδιοπαθειών- αν και μερικές τα συνδέουν.

Καφεΐνη στη διατροφή μας: Αθώα ή ένοχη;

Το 90% του ενήλικου πληθυσμού καταναλώνει καφεΐνη καθημερινά. Η κύρια πηγή καφεΐνης στη διατροφή μας είναι ο καφές. Για εκατομμύρια άτομα ο καφές είναι μία απαραίτητη απόλαυση της καθημερινότητας. Πολλοί δεν μπορούν να ξυπνήσουν χωρίς τον πρωινό τους καφέ. Ποια είναι η δράση της καφεΐνης και γιατί αισθανόμαστε έτσι; Είναι επιβλαβής ή ωφελεί τον οργανισμό μας;

ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (video)

Επιστροφή στην δραχμή τώρα και άρνηση πληρωμής του χρέους τώρα, σήμερα, αύριο θα είναι πολύ αργά!

Ούτε ένα ευρώ από το ΔΝΤ δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις. 

Ο ξευτιλισμένος ΓΑΠ φίλος του εγκληματία Ντομινίκ το ξέρει αλλά συνεχίζει να κοροϊδεύει και να απειλεί τους πολίτες ότι εάν δεν πάρουμε την δόση θα σταματήσουν να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις .
Δείξε μου τον φίλο συ να σου πω ποιος είσαι λέει ο λαός μας και έχει δίκιο!
Εαν δεν πάρουμε την δόση θα καταρρεύσει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα και εν μέρη θα έχει πρόβλημα το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και οι μεγαλοεπιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το Ελληνικό δημόσιο και....
έχουν στις αποθήκες κοντέινερ με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, αυτό είναι η αλήθεια και αυτούς προσπαθούν να σώσουν πνίγοντας τον λαό .
Η μόνη λύση πού θα είναι υπέρ του λαού είναι η επιστροφή στην δραχμή, δεν υπάρχει άλλη λύση και στο τέλος αυτό θα γίνει.
Σημασία γα εμάς έχει το ποτέ θα γίνει, γιατί εάν αυτή η μοναδική λύση καθυστερήσει θα μας έχουν εξαθλιώσει τόσο που θα κάνουμε πολλά χρόνια να συνέρθουμε.
Το καθυστερούν σκόπιμα μέχρι να ξεπουλήσουν τα πάντα και να αφαιρέσουν από τον λαό όλα τα εργατικά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα ώστε να προσφέρουν σε αυτούς που θα αγοράσουν τα πάντα εξαθλιωμένους εργαζόμενους σκλάβους. 

Επιστροφή στην δραχμή τώρα και άρνηση πληρωμής του χρέους τώρα σήμερα αύριο θα είναι πολύ αργά!

http://lalipouli.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΥ HOLLYWOOD..


Εθνική πρόκληση: Ρόδο και Κέρκυρα ζητάνε οι δανειστές μας


του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ανεπίσημα –και όχι σε επίπεδο επισήμων διαπραγματεύσεων ΔΝΤ, Κομισιόν και ελληνικής κυβέρνησης– τα «γεράκια» της Τρόικα άφησαν να διαρρεύσει στην ελληνική πλευρά ότι οι εγγυήσεις που ζητάνε οι δανειστές μας για την 5η δόση του δανείου μέσα στον Ιούνιο και για το δεύτερο πακέτο των 60 δισ. το 2012, είναι ο απόλυτος οικονομικός έλεγχος των εσόδων σε Ρόδο και Κέρκυρα το τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου, δηλαδή το τρίμηνο της τουριστικής αιχμής της Ελλάδας.

Το σχέδιο που έχει προετοιμαστεί στα στρατηγεία κυρίως των ελεγχόμενων από τους Γερμανούς κέντρων δανεισμού της Ελλάδας (Deutsche Bank, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Κομισιόν) περιλαμβάνει τα εξής:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΤΩΡΑ!


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ


Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ (ΔΟΛ)ΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ in.gr ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ. 51.5% ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ


ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΑΙΤ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Απίστευτο! Ο ΓΑΠ σε κάρτα Illuminati;-(Αποκλειστικό)


Συνωμοσίες,συμπτώσεις ή ζούμε μια παγκόσμια φάρσα;)

Πολύ συζήτηση τελευταία για το γνωστό παιχνίδι με τις κάρτες Illuminati,που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '90, μιας και ο μεγάλος σεισμός της Ιαπωνίας με το πυρηνικό ατύχημα είχε προβλεφθεί και απεικονισθεί κατά πολλούς  σε κάποια από αυτές τις κάρτες.Στο παιχνίδι αυτό επίσης είχε προβλεφθεί η επίθεση στους δίδυμους πύργους,άλλα και μερικά ακόμη γεγονότα με εκπληκτική ακρίβεια.Μια κάρτα του παιχνιδιού όμως φαίνεται πως αποτυπώνει κάτι ακόμη πιο παράδοξο, που έχει σχέση και με την χώρα μας.

Στην κάρτα λοιπόν που παρουσιάζεται ένα υποτιθέμενο ανώτατο διευθυντήριο των Ιlluminati,(πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)συμμετέχει και κάποιος που παρουσιάζει πραγματικά εντυπωσιακή ομοιότητα  με τον σημερινό πρωθυπουργό μας.Τον άνθρωπο που κατά κοινή παραδοχή πλέον έχει "φυτευθεί" να εκτελέσει ένα "πιλοτικό" πρόγραμμα της Ν.Π.Τ(Νέας Τάξης Πραγμάτων)με αντάλλαγμα μιας υψηλής θέσης στα διεθνή κέντρα αποφάσεων της.

Pulpit rock
back to top ;