Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Η νέα χρονιά να ξυπνήσει τον Έλληνα που κοιμάται μέσα μας


Για τη νέα χρονιά ευχόμαστε να μπορέσουμε όλοι μας να δούμε τις ρίζες μας, να σκεφθούμε το παρόν μας και ο καθένας χώρια να βρούμε μέσα μας τον Έλληνα και την Ελληνίδα που κρύβουμε, για να νιώσουμε την εθνική ευθύνη και να σηκώσουμε το βλέμμα απέναντι σε αυτούς που σχεδίασαν και εκτελούν την καταστροφή της πατρίδας μας. 


Ο νέος χρόνος θα είναι ένας χρόνος απόλυτης δοκιμασίας, αφού μεθοδεύεται και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιό της η οριστική αρπαγή του πλούτου της πατρίδας μας, αλλά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ολοκληρώνεται η κλοπή των δικαιωμάτων και της ελευθερίας μας.    συνεχίζεται ....

Η Δημοκρατία δεν κατοικεί πια στην Ελλάδα. Το Σύνταγμα έχει παυθεί από μία συμμορία επιτηδευμένων ανίκανων. Η χώρα και ο λαός ζούνε τραγικές στιγμές, αλλά αυτοί «αγρόν ξεπουλάνε»… 


Η πλήρης καταστροφή έρχεται τους πρώτους μήνες του 2012.
Μπορούμε να το επιτρέψουμε;
Μπορούμε να δεχτούμε έτσι απλά, την υποδούλωσή μας; 


Η Νέα Ελλάδα την πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους θα καταθέσει στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου αίτηση απαγόρευσης εξόδου από την χώρα ΟΛΩΝ των πολιτικών που μέσα από ένα υποταγμένο Κοινοβούλιο παραδίδουν την πατρίδα μας σε εκβιαστές και τοκογλύφους. 


Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ευχηθούμε καλή χρονιά. Ευχόμαστε καλόν αγώνα, αφού η εθνική καταστροφή του 1922 θα φαντάζει εκδρομή στην εξοχή μπροστά σε αυτά που μας ετοίμασαν και που έρχονται προς το μέρος μας για να μας ισοπεδώσουν. Μπορούμε, πράγματι, να περιμένουμε από αυτούς τους πολιτικούς να μας οδηγήσουν σε εκλογές όταν θα έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, αντί να αναλάβουμε εμείς οι πολίτες τις ευθύνες μας προς την πατρίδα, προς τις οικογένειες και προς τους εαυτούς μας και βασιζόμενοι στο άρθρο 120 -παρ. 2 και 4- να οδηγήσουμε εμείς την χώρα σε ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ. 


Καλούμε όλους τους Έλληνες, όλους όσους νιώθουν ακόμη Έλληνες, να αντισταθούν στα μίσθαρνα όργανα του νεοταξισμού και να συσπειρωθούν με τη Νέα Ελλάδα για να αγωνιστούν και να αποκτήσουν το δικαίωμα ώστε να πάρουν πίσω τις ελευθερίες και τα δικαιώματα που τους στέρησαν, για να μπορούμε να κοιτάζουμε στο μέλλον με αισιοδοξία, για να μπορούμε να κοιτάζουμε τα παιδιά μας στα μάτια. 


Καλή Λευτεριά, Έλληνες. 


Πρέπει σήμερα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Αύριο θα είναι πολύ αργά. 


O δρόμος που μας ετοίμασαν οδηγεί στην καταστροφή. 


Ο δρόμος της σωτηρίας οδηγεί στη Νέα Ελλάδα. 


cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;